De vrouw achter
I-CATCH

Altijd heb ik al een voorliefde gehad voor het uiterlijk én innerlijk van de mens. Schoonheid, in de ruimste zin van het woord, heeft mijn interesse.

Vanuit deze passie adviseer en coach ik anderen op het gebied van kleding, kleur, make-up en lichaamstaal, zodat zij krachtiger en met meer zelfvertrouwen voor de dag kunnen komen en zo hun doelen makkelijker kunnen bereiken. Dit kan zijn in het dagelijkse leven, een eerste date of bijvoorbeeld een sollicitatiegesprek (hiermee leg ik meteen een link naar mijzelf als loopbaan- en studiekeuzecoach).

Zonder dat je nog maar één woord hebt gesproken heeft de ander binnen enkele seconden een eerste indruk van je en wordt je in een hokje gestopt. Als je dan toch in een hokje wordt geplaatst, zorg dan dat ‘t het ‘juiste’ hokje is! Werken aan je non-verbale communicatie geeft je de mogelijkheid dit te beïnvloeden.

Wil jij ook werken aan je persoonlijke presentatie en de beste versie van JEZELF neerzetten? Dan ben je bij I-CATCH aan het goede adres. Dit kan individueel én in groepsverband/workshopvorm.

Hopelijk tot ziens in mijn studio!