Ik heb 2 afspraken bij Leny gehad voor een totaal imagoadvies. De eerste afspraak was voor een kleurenadvies inclusief make-up en de tweede afspraak voor een stijl-/imagoadvies.

Het kleurenadvies was heel interessant! Door te ontdekken welke kleuren het beste aansluiten bij mijn huids-, haar- en oogkleur, is kleding- en make-up keuze nu een stuk makkelijker voor me.

Het stijl- en imagoadvies gaf me niet alleen inzicht in mijn persoonlijke stijl, maar hielp me ook om te begrijpen welke kleding het beste bij mijn lichaamsvorm past. Leny nam alle tijd en gaf vervolgens diverse tips & tricks op het gebied van non-verbale communicatie (dresscodes psychologie van kleur, lichaamstaal), zowel voor op mijn werk als in mijn sociale leven. Deze sloten goed aan bij mijn smaak en levensstijl. Echt een aanrader.

Nogmaals bedankt. Ik ben echt heel blij met de adviezen en voel me nog zelfverzekerder!

 

Judith

Ik ben bij Leny geweest voor een kleurenanalyse en make-up advies. Wat meteen opvalt is dat Leny met veel passie en kunde haar vak uitoefent.

Ik dacht wel te weten welke kleuren bij mij passen, maar dat bleek toch anders te zijn. Dat was echt een eyeopener! Mede door de uitleg van Leny heb ik hier nog dagelijks profijt van. Voor wat betreft het make-up advies geldt eigenlijk hetzelfde. Bij mijn manier van aanbrengen van make-up was genoeg ruimte voor verbetering. Ik vond het heel fijn geadviseerd te worden door een professional. Er wordt ruim de tijd genomen om alles stap voor stap uit te leggen. Bij een parfumerie wordt vaak alleen gekeken naar het product wat je op dat moment nodig hebt, bij Leny wordt gekeken naar het totale plaatje. Wat mij betreft een echte aanrader!

 

Ilse – Matchmaker Brabant

Ik heb bij Leny de training Grip op je uitstraling met kleding en lichaamstaal gevolgd.

De middag met Leny was bijzonder! En bijzonder leerzaam. Maar dan écht leerzaam. Hoe zag ik mezelf, hoe zie ik mezelf? Hoe ziet een ander me? Leny heeft me aangenaam verrast met tips, ‘weetjes’ en goede raad. Over details die het verschil maken. Leny heeft me verrassende informatie gegeven waar ik nu nog steeds voordeel van ondervind. Leny heeft me letterlijk en figuurlijk in een spiegel laten kijken.

 

Louis

Een tijdje geleden heb ik bij I-CATCH een persoonlijk kleur- en kledingadvies mogen ervaren. Leny was erg enthousiast en vriendelijk. Ik voelde me snel bij haar op mijn gemak.

Wat mij opviel is dat ze heel kundig is. Na de intake en korte theoretische uitleg over kleur gingen we aan de slag met de analysedoeken. Doordat ik met eigen ogen kon zien wat de verschillende kleurdoeken met me deden, heb ik veel meer feeling gekregen voor wat me goed en minder goed staat. Ik ben me er nu van bewust dat ik, naast zwart, veel meer kleur mag dragen! Ik heb een op maat gemaakt kleurenpaspoort bij Leny aangeschaft. Na de analyse werd tijd besteed aan het maken van kleurcombinaties. Een goed afsluiter van het kleuradvies!

Ook het stijladvies was een eyeopener. Ik weet nu welke snit van kleding goed staat bij mijn figuurtype. Leny geeft op een positieve en opbouwende manier advies. Ik heb veel nuttige tips gekregen om zelf verder mee aan de slag te gaan.

De kleurenanalyse en het stijladvies hebben mij geholpen me nog zekerder te voelen (over mijn keuzes bij het shoppen)!

 

Tamarinda